گرافیک نت؛ سالی که گذشت، سالی پر فراز و نشیب برای گرافیک ایران بود. از افتخارات و برپایی نمایشگاهها و همچنین برگزاری جشنواره های مختلف گرفته تا در گذشت دو هنرمند نقاش و تصویرگر.
مجموعه ای که در پیش رو دارید در برگیرنده مهمترین تیترهای خبری منتشر شده سال 89 در گرافیک نت می باشد.
با آروزی اینکه سال 1390 سالی خوش و پر بار برای خانواده گرافیک ایران باشد.

برپایی نمایشگاه آثار مهدی سعیدی در اصفهان (دوم اردیبهشت)

مهدی سعیدی در گفتگو با خبرنگاران گفت: این نمایشگاه «یک دست» نام دارد که حاصل فعالیت‌های شش ساله اخیر من در زمینه خوشنویسی و گرافیک است و برای اولین بار در قالب یک نمایشگاه به نمایش گذاشته خواهد شد.

نمایشگاه عکسهای ابراهیم حقیقی با عنوان "سفر" در گالری دی (17 اردیبهشت)
ابراهیم حقیقی برای نخستین‌بار نمایشگاهی از عکس‌های خود را که مربوط به سال‌های 1348 تا 1353 بود را در نگارخانه دی به نمایش گذاشت.
حقیقی عنوان این نمایشگاه را «سفر» عنوان کرد و گفت: این عکس‌های مربوط به سفرهایی است که طی سال‌های 48 تا 53 به نقاط مختلف ایران داشته‌ام، نگاتیو آن‌ها را در آرشیو آثارم پیدا کردم و بعد از اسکن گرفتن و چاپ کردن، تصمیم گرفتم آن‌ها را به نمایش بگذارم.


راهیابی 12 طراح گرافیک ایرانی به بیست و دومین بی ینال پوستر ورشو (15 خردادماه)
در اعلام اسامی راه‌یافتگان به بیست و دومین بی‌ینال بین‌المللی پوستر ورشو اسامی 12 هنرمند ایرانی دیده می‌شود که عبارتند از: رضا باباجانی، ایمان صفایی، محمد جمشیدی، لادن رضایی، محمد خداشناس، احسان مهدوی، داوود مرگان، مهدی سعیدی، نوشین کرمی، کاوه مداح راد، امیر رضایی و سید مجتبی روحانی.

انتشار فصلنامه تخصصی هنرهای تجسمی هنر فردا ( 20 تیر)
نشریه تخصصی هنرهای تجسمی هنر فردا با حضور هنرمندانی چون عباس کیارستمی، سید محمد بهشتی، کوروش شیشه‌گران، قباد شیوا، جلال شباهنگی رونمایی شد.

شش گرافیست ایرانی در مرحله نهایی دوسالانه پوستر شیکاگو (28 تیر)
از ایران
هما دلورای، فرهاد فزونی، آریا کسایی، پیمان پورحسین، سیامک پورجبار و رامبد والا نیز شش هنرمند ایرانی هستند که به مرحله نهایی دومین دوسالانه بین‌المللی پوستر شیکاگو راه یافتند.


برگزاری جشن یک سالگی جامعه مجازی طراحان گرافیک ایران، گرافیک نت "هفت رنگ" و برپایی نمایشگاه پوستر (13 مرداد)
در این مراسم که با حضور خبرنگاران و همچنین مسئولین شرکت هفت رنگ آسمان و آموزشگاه هنرهای تجسمی ایده برگزار شد نمایشگاهی از آثار برگزیده برپا شد و نفرات برگزیده معرفی و سپس کیک یک سالگی هفت رنگ که نماد یک سال تلاش و کوشش دوستان و همکاران ما بود بریده شد و در آن تاریخ بود که ایده تغییر مسیر سایت و پایه گذاری گرافیک نت شکل گرفت.

برگزاری ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی حروف‌نگاری پوستر اسماءالحسنی (21 مرداد)
ششمین نمایشگاه حروف نگاری پوستر اسماء الحسنی با حمایت موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر، مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانه هنرمندان ایران و با سازماندهی سایت اینترنتی تودی پوسترز برگزار شد.

درگذشت هانیبال الخاص (25 شهریور)

هانیبال الخاص ، هنرمند نامدار عرصه نقاشی کشور که چندی پیش علت ترک ایران را نداشتن بیمه خدمات درمانی در کشور و ارایه این بیمه در غربت به او ، بیان کرده بود، به دلیل عوارض بیماری سرطان پروستات درگذشت.


شروع بکار رسمی انجمن طراحان پوستر تئاتر ( 4 مهر)

انتخابات هیأت مدیره انجمن طراحان پوستر تئاتر 4 مهر1389 با حضور جمعی ازطراحان پوستر تئاتر در سالن اجتماعات خانه تئاتر برگزار شد.


گشایش نمایشگاه سرو نقره ای (16 آبان)
نمایشگاه سالانه اعضای انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران است که در بخش‌های طراحی نشانه و نشانه‌نوشته،‌ طراحی پوستر، طراحی جلد نشریات (کتاب و مطبوعات)، طراحی صفحه‌آرایی نشریات (کتاب و مطبوعات)، طراحی گرافیک تبلیغات، طراحی بسته‌بندی، طراحی بروشور و کاتالوگ، طراحی الکترونیک‌ است که از 16 آذر در خانه هنرمندان ایران برپا گردید و در 24 آبان با معرفی هنرمندان برگزیده پایان یافت.

یک ایرانی برنده جایزه تایپوگرافی دوسالانه پوستر شیکاگو (20 آبان)
رامبد والا، هنرمند ایرانی به عنوان یکی از برندگان جایزه بهترین تایپوگرافی دوسالانه پوستر شیکاگو در سال 2010 شناخته شد. در اولین دوره‌ی این دو سالانه فرهاد فزونی موفق به کسب این جایزه شده بود.

برپایی نمایشگاه پوسترهای علیرضا صدیقی پس از 17 سال در تهران (12 آذر)
نمایشگاه پوسترهای علیرضا صدیقی گرافیست ایرانی ساکن هلند با عنوان "هفده سال بعد" دوازدهم آذر و پس از مدتها تلاش و پیگیری در خانه هنرمندان ایران برپا شد.

روزی روزگاری؛ فرهاد فزونی (13 آذر)
در چهارمین دوره جایزه ادبی روزی ‏روزگاری فرهاد فزونی بعنوان هنرمند برگزیده و برنده تندیس طراحی جلد کتاب شناخته شد.

گشایش نمایشگاه سوگواره پوسترهای عاشورایی ( 17 آذر)
موزه‌هنرهای معاصر فلسطین به مناسبت فرا رسیدن دهه محرم از هفدهم آذر میزبان نمایشگاه سوگواره پوسترهای عاشورایی شد.

افتخاری دیگر برای گرافیک ایران (14 دیماه)
مهدی سعیدی، طراح گرافیک ایرانی از سوی نشریه معتبر DPI به عنوان یکی از 39 طراح برتر جهان در سال گذشته میلادی معرفی شد.

رونمایی از متفاوت ترین پوستر جشنواره فیلم فجر (18 دیماه)
طراحی پوستر جشنواره بیست‌ و نهم فیلم فجر که برای اولین بار در تاریخ جشنواره، به روش تایپوگرافی کار شده است، مسعود نجابتی برعهده داشت.

اعتراض عجیب یک کارگردان به پوستر فیلمش
(18 دیماه)
امسال در حالی که ورود فیلم‌های سینمایی به شبکه نمایش خانگی سرعت بیشتری یافته بود عبدالرضا کاهانی در اعتراض به پوستر‌ نمایش خانگی فیلم "هیچ" با ارائه این مطلب که از دیدن این پوستر بسیار خجالت کشیدم و دوست دارم بمیرم و چشمم به آنها نیافتد. اعلام کرد: حاضرم تمام هزینه‌ها را بدهم تا این پوسترها را از سطح شهر جمع کنند، در غیر اینصورت از طریق مراجع قانونی شکایت خواهم کرد.

هفتادمین سالگرد تولد و بزرگداشت استاد قباد شیوا (سوم بهمن)
به مناسبت هفتادمین سالگرد تولد استاد قباد شیوا، طراح گرافیک نامدار ایرانی،  نمایشگاهی از آثار وی با عنوان شیوا؛ هفتاد در نگارخانه ی ایست برگزار شد و همچنین
سایت گرته اقدام به برگزاری نمایشگاهی برای بزرگداشت این طراح معاصر در تاریخ 16 بهمن و در محل کافه گالری موزه امام علی (ع) نمود.

حضور دوباره رضا عابدینی با طراحی پوستر اصلی سومین جشنواره تجسمی فجر (6 بهمن)
طراحی پوستر اصلی سومین جشنواره تجسمی فجر را ابراهیم حقیقی و رضا عابدینی و در بخش جنبی محمد خزایی انجام دادند که رضا عابدینی پس از مدتها دوری از فعالیت هنری در ایران با طراحی این پوستر دوباره به صحنه بازگشت.

انتقاد به نشر قرآن کریم با خط عربی توسط یک مرجع تقلید (13 بهمن)
آیت الله العظمی صافی گلپایگانی تصریح کرد: چاپ قرآن و انتشار آن در شمارگان بالا بسیار ارزشمند است و باید قرآنی با رسم الخط ایرانی چاپ شود. رسم الخط قرآن های عثمان طه غلط است و باید قرآنی با رسم الخط ایرانی منتشر و در اختیار همگان قرار گیرد.

گشایش نمایشگاه پوسترهای تئاتر در خانه هنرمندان (23 بهمن)
نمایشگاه پوسترهای تئاتری در خانه هنرمندان ایران برپا شد و در گشایش این نمایشگاه 67 اثر به روی دیوار رفتند که حاصل هنر جمعی از هنرمندان گرافیست کشور بودند.


اعتراض به نشانه المپیک 2012 لندن توسط کمیته ملی المپیک (24 بهمن)

همزمان با رونمایی از نشانه المپیک 2012 لندن عده ای از کارشناسان رسانه و صاحبنظران و هنرمندان جهان این نشانه را به جهت ارتباط با لابی های صهیونیستی به چالش کشیدند، همچنین اعضاء کمیته ملی المپیک موضع خود را با احتمال تحریم المپیک 2012 توسط ایران اعلام کردند.


پینوکیوی اونیش امین الهی در تقویم صلح (25 بهمن)

مجموعه ای شامل چهار پوستر  ضد جنگ از آثار  اونیش امین الهی، طراح و مدرس گرافیک، از طرف انتشارات amberlotus در آمریکا برای چاپ در تقویم دیواری سال 2011 با عنوان "پوسترهایی برای صلح و عدالت" خریداری و چاپ شد.


هشتمین تصویر سال در خانه هنرمندان (ششم اسفندماه)

هشتمین دور جشن تصویر سال و جشنواره فیلم تصویر روز جمعه، ششم اسفندماه در گالری ‌های بهار، تابستان، پاییز، زمستان، ممیز، میرمیران، نامی، انتظامی، نیلوفر و تالار بتهوون خانه هنرمندان گشایش یافت و در روز جمعه 20 اسفند با برپایی مراسم و اعلام اسامی نفرات برتر پایان یافت.


برگزاری نخستین نمایشگاه مجازی پوسترهای سینمایی حیدر رضایی در گرافیک نت (ششم اسفندماه)

پیش از برگزاری این نمایشگاه از حیدر رضایی در بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر، بعنوان طراح برتر پوسترهای سینمایی با اهداء سیمرغ جشنواره تقدیر بعمل آمده بود. حیدر رضایی تا آن تاریخ آثارش را به نمایش عموم نگذاشته بود.

درگذشت علی عامه کن، هنرمند تصویرگر (19 اسفندماه)
علی عامه‌کن تصویرگر کتاب‌های کودکان پس از گذران دوران سخت بیماری در سن 34 سالگی از دنیا رفت و در زادگاهش آستانه اشرفیه به خاک سپرده شد.