گرافیک نت؛ این آثار 13 تا 23 مهر ماه همزمان با جشنواره رسانه های دیجیتال در شبستان اصلی محل برگزاری در معرض دید عموم قرار گرفت. همچنین پنج شنبه 20 مهر ماه طی مراسمی از این کتاب رونمایی به عمل آمد. در این مراسم که با حضور سردار هادیانفر، محمد اردلانی و جمعی از هنرمندان برگزار شد ضمن شایسته ی تقدیر دانستن آثار الناز عباسی، مستوره سرحدی و سلمان بصائری و شایسته ی تقدیر ویژه دانستن اثر کورش شریف (به خاطر ایده ی نو)، جایزه ی سوم به سرکار خانم بهاره ایروانی (به خاطر مجموع آثار)، جایزه دوم به آقای فرشاد سلطانی (به خاطر مجموع آثار) و جایزه ی نخست به جناب آقای محمد حسین ایروانی اعطا شد.
فراخوان این رویداد اواخر شهریور ماه 1390 در رسانه های هنری منتشر گردید که با وجود مهلت کوتاه ثبت نام با استقبال خوب هنرمندان طراح گرافیک روبه رو شد. این کارگاه طی سه روز فشرده از تاریخ 4 مهرماه الی 7 مهر در محل خانه هنرمندان ایران با حضور 27 هنرمند برگزیده از میان 74 متقاضی حضور در ورکشاپ برگزار گردید. هدایت و سرپرستی هنرمندان شرکت کننده در این کارگاه را محمد اردلانی و بخش علمی کارگاه را جناب آقای دکتر علیرضا رازقی بر عهده داشتند.
اردلانی در بخشی از مقدمه ی خود بر این کتاب نوشت "طراحی گرافیک شاخه ای از هنرهای تجسمی است که با بیانی سریع و موجز در لختی از دقیقه بدون هزینه ی مخاطب، اطلاعات خود را با لطایف الحیل از دریچه ی چشم او نفوذ داده، و اگر کار خود را درست انجام دهد با ایجاد تلنگر برای همیشه در خاطر عاطر مخاطب، باور پذیر گردیده، به رفتار بدل شده و در نتیجه فرهنگ می شود."
این مدرس و طراح گرافیک در ذیل این مطلب اذعان داشته که "این کتاب، کلید کامل ایجاد فرهنگ و امنیت در دنیای مجازی نیست، بلکه مجموعه ای است برای شروع صحیح فرایند فرهنگ سازی در دنیای سایبری و پیشگیری از جرائم آن." همچنین اضهار امیدواری کرده که "با قرار گرفتن این پوسترها در معرض نگاه مخاطبان واقعی قدمی در جهت استفاده ی امن از فرصت های بی شمار دنیای مجازی فراهم آید."
در این کتاب آثاری از محمد حسین ایروانی، بهاره ایروانی، سلمان بصائری، مهسا بهفر، یاسر جعفری، سیروان حاجی، حمیده حسینعلی زاده، زهرا خاکشور، سیما رضایی پور، مستوره سرحدی، فرشاد سلطانی، کورش شریف، مینا شهابی، الناز عباسی، مرتضا فرحناک، هاتفه مجیدی، زهرا محمدی، محمد حسین محمدی وحیدی، فاطمه مرتضایی، کیمیا میرآخورلی و مرتضا نادری منتشر شده است.
این کارگاه به همت گروه هنری ایرسا رسانه و با همکاری خانه هنرمندان ایران و پلیس فتا (فضای تولید و تبادل اطلاعات) با هدف ایجاد فرهنگ و امنیت در فضای مجازی و همچنین ایجاد آگاهی در میان خانواده ها برگزار گردید.