گرافیک نت؛ در بخش اول این گفتگو، ابراهیم حقیقی با مقدمه‌ای کوتاه اهداف برگزاری این نشست‌ها را در مدرسه‌ی ویژه بیان کرده، سپس با اشاره‏ای به شخصیت زنده یاد «مرتضی ممیز» - کار و تلاش بی وقفه و همچنین ویژگی‌های معلمی او، ادامه سخن را به آیدین آغداشلو سپرد.

آیدین آغداشلو با بیان خاطره‌ای از اولین دیدارشان در دانشکده هنرهای زیبا؛ ممیز را ستایش شده ترین طراح گرافیک کشور خواند که لیاقت این همه ستایش را نیز داشت.

آغداشلو در ادامه گفت و گو، با اشاره به سختی‌های کار و  هنرمندان در دهه های 30، 40، مرتضی ممیز را به عنوان انسانی پویا و جست‌وجوگر، یکی از پرکار ترین و تاثیرگذارترین هنرمند طراح گرافیک خواند که همه چیز برای او گرافیک بود،هیچ گاه کوتاه نیامد، به هرچیزی رضایت نداد،تن به کم نداد و با سرسختی و استقامت و جنگ همه جانبه نام گرافیک و گرافیست را در کشور ما جا انداخت . او علی رغم گاه تلخی و تندی هایش، با آداب دانی قابل تحسین ومهربانی و رأفت و عطوفت‌اش همه را دوستدار خود کرد، به همین لحاظ هیچ گاه نمی شد مرتضی ممیز را نادیده گرفت و اگر سال‌های زیادی هم از مرگش بگذرد باز هم همین طور خواهد بود.

در بخش دوم، صادق قره مصطفی طراح گرافیک ترکیه که به مناسبت هشتمین سالگرد نکوداشت یاد «استاد مرتضی ممیز» مهمان بنیاد ممیز بود در این نشست حضور یافت .

در ابتدای این بخش، ابراهیم حقیقی شعری از«کنستانتین پترو کوافی» با عنوان «ایتاکا» را به انتخاب قره مصطفی به زبان فارسی خواند. قره مصطفی هم مجموعه ای از اسلایدهائی که به اتفاق ممیز از معماری استانبول و کاربردهای تایپوگرافی در آن‌ها گرفته بود به نمایش گذاشته و همزمان با نمایش اسلاید ها، نکاتی از گفت و گو هایشان را در این‌ باره نقل کرد.

مجموعه‌ای از پوسترها، روی جلد کتاب و مجلات مرتضی ممیز نیز به طور همزمان در نگارخانه ویژه به نمایش گذاشته شد. نشست بعدی مدرسه‌ی ویژه با عنوان «یک روز ویژه از نزدیک با ابراهیم حقیقی» روز جمعه 19 مهرماه 92 ساعت 5 عصر برگزار خواهد شد.

گزارش تصویری این رویداد را در ادامه می بینید: