امیرمسعود حلاج امروز در گفت‌وگو با خبرنگاری ها در اصفهان با اشاره به فعالیت‌های ارگان‌های مختلف شهری به ویژه شهرداری به منظور تهیه و نصب بیلبوردها و تابلوهای تبلیغاتی در سطح شهر اظهار داشت: کار تهیه و ساماندهی تابلوها و بیلبوردهای تبلیغی سطح شهر بدون توجه به اصول زیباشناسی و مبانی هنری گرافیک صورت می‌گیرد.
وی با اشاره به تاریخ درخشان هنر در اصفهان و وجود گنجینه‌های غنی هنری برای خلق آثار در اصفهان تصریح کرد: وجود طرح‌های زیبای هنری در تکایا و مراکز هنری و وجود فرم‌ها و سلسله خطاطی‌ها در اصفهان می‌تواند منبع خوبی برای مشق نظری، تجزیه، تحلیل و خلق آثار باشد.
مدیر خانه گرافیک حوزه هنری اصفهان به نصب تابلوهای نامربوط در کنار آثار زیبا و تاریخی اصفهان اشاره کرد و افزود: مسئولان باید توجه بیشتری به این مسئله داشته باشند چرا‌که باید در این مکان‌ها تابلوهایی را نصب کنند که به بهتر دیده شدن این آثار تاریخی کمک کند.
وی همچنین از عدم وجود مرکزی برای ساماندهی گرافیست‌های استان خبر داد و بیان داشت: اصفهان از ظرفیت بالای حضور گرافیست‌های حرفه‌ای برخوردار است، چنانچه مرکزی به وجود آید که بتواند با ایجاد فضایی صمیمی، فراگیر و مستقل که به دور از اعمال سلیقه‌های شخصی و تغییرات مدیریتی به ساماندهی این افراد بپردازد، می‌تواند به رشد این هنر کمک شایسته‌ای کند.
حلاج ادامه داد: رشد و توسعه این هنر در گرو فعالیت مستمر و جدی بخش‌های مختلف فرهنگی با هدفی واحد است که رسیدن به این عظمت و شکوه و ایجاد ارتباط و انتقال فرهنگ و دستاوردها به جوامع مختلف فقط با پیگیری اساتید و فرهیختگان و حضور علاقه‌مندان به این هنر انجام‌ می‌شود.
وی با اشاره به وجود تابلوها و بیلبوردهای بدون انسجام و با طراحی‌های غیر تخصصی در سطح شهر خاطرنشان کرد: اگر برای ساماندهی و جانمایی تابلوهای موجود در سطح شهر از کارشناسان این فن مشاوره شود چهره شهر بسیار زیبا می‌شود.
مدیر خانه گرافیک حوزه هنری اصفهان با اشاره به گوشه‌ای از فعالیت‌های این حوزه در راستای ساماندهی تابلوهای سطح شهر اضافه کرد: با همکاری هیئت‌های مذهبی سه سال گذشته طرحی با عنوان ضریح نقش در راستای ساماندهی تابلوهای این هیئت‌ها انجام دادیم که با استقبال خوبی مواجه شد اما این کار ادامه پیدا نکرد.
وی اضافه کرد: اگر اطلاع‌رسانی اصولی توسط نهادهای مختلف فعال در این عرصه مانند اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره تبلیغات اسلامی، صدا و سیما، حوزه هنری و شهرداری به خوبی صورت گیرد و جایی برای داوری آثار گرافیک در نظر گرفته شود، می‌تواند انسجام خوبی در فعالیت گرافیست‌های استان به وجود آورد.
حلاج با بیان این موضوع که هنر گرافیک هنری است که نیاز به سفارش دهنده دارد بیان داشت: ایجاد نهادی که گرافیست‌ها برتر را انتخاب و به ناشران و دیگر نهادها معرفی کند بسیار مورد نیاز است.