گرافیک نت؛ طراحی چنین وبسایتهایی، مانند هر پدیدهٔ فرهنگی و آموزشی، نیازمند وقت بسیار و گذر از مراحل گوناگون است. پیش از هر چیز لازم است از دوستان خوبمان فرزانه آریننژاد و شهاب تندر که در ابتدای کار همراهمان بودند و به دلیل گرفتاری نتوانستند در کنارمان باشند، سپاسگزاری کنیم. هم چنین از همهٔ بزرگوارانی که با راهنماییهای خود تا زمان راهاندازی ما را یاری کردند و از این پس نیز چشم به پشتیبانی و همدلی آنان داریم، سپاسگزاریم.
راه اندازی این وب سایت گام کوچکی برای طراحی تایپفیسهای ایرانی است. از همهٔ عزیزانی که در این گستره فعالند، درخواست همراهی و همکاری داریم.
هدفها و برنامههایمان در راهاندازی این وبسایت را میتوانیم این گونه اعلام کنیم:
معرفی طراحی تایپفیس به عنوان یک حرفهٔ مستقل و جدای از رشتههای دیگر. چرا که دیگران مانند طراحان گرافیک، ناشران، شرکتهای خصوصی و… کاربران تایپ فیس – فونت هستند.
تدوین مبانی حقوقی طراحی تایپ فیس برای دو گروه طراحان و سفارشدهندگان. تایپ فارسی معتقد است که در یک رابطهٔ دوجانبه و کاملا حرفهای، میتوانیم به آیندهای با تایپفیسهای متنوع ایرانی امیدوار باشیم.
ایجاد رایطه میان همهٔ عوامل تولید تایپفیس از یک سو و کاربران گوناگون آن از سوی دیگر. تواناییها و ظرفیتهای بالقوهٔ بسیاری در هر دو سوی سفارشدهندگان و طراحان تایپفیس وجود دارد که به دلیل نبود پیوند و آگاهی آنان از وجود همدیگر، نتیجهٔ مطلوب به دست نیامده است.
اطلاع رسانی از فعالیتهای طراحی تایپفیس در دیگر نقاط جهان و به ویژه انتقال تجربههای کشورهایی که الفبای غیر لاتین دارند.
ایجاد فضایی مناسب و قابل اعتماد برای سفارشدهندگان و طراحان تایپفیس، تا از این مسیر نیازهایشان را برطرف کنند.
انتقال تجربههای طراحان تایپ فیسهای ایرانی به همدیگر، از طریق ارایه در این وب سایت.
نقد وبررسی تایپفیسهای طراحی شده در گذشته و اکنون.
جمعآوری، تدوین و انتشار مباحث تئوری مرتبط با طراحی تایپفیس.
برگزاری نشستهای تخصصی طراحی تایپفیس.
بهمن اسلامی، رضا سالاری فر، سعید فروتن، ساعد مشکی
برای بازدید از وب سایت «تایپ فارسی» www.farsitypedesign.com را کلیک کنید.