گرافیک نت؛ به گزارش دبیرخانه دومین دوره رقابت مهارت‌سنجی فن‌آورد، هیات داوران گرایش‌های گرافیک و تصویرسازی این دوره به شرح ذیل هستند.

هیات داوران در گرایش‌های گرافیک:

مصطفی اسداللهی، امرالله فرهادی، مجیدعباسی، علیرضا مصطفی‌زاده، سیدحسن موسی‌زاده، علی افسرپور

هیات داوران در گرایش تصویرسازی:

محمدعلی بنی‌اسدی، کاظم طلایی، محمدرضا دوست‌محمدی

همچنین اساتید راهنمای نفرات دعوت‌شده به مرحله حضوری که مدیریت، راهنمایی و نظارت بر نحوه رقابت شرکت‌کننده‌گان را به عهده دارند به شرح زیر هستند:

گرایش تبلیغات: علیرضا مصطفی‌زاده

گرایش‌ هویت بصری: میترا شاهسوند

گرایش طراحی سایت: هومن مرتضوی

گرایش تصویرسازی: محمدرضا دوست‌محمدی

لازم به ذکر است که رقابت فن‌آورد در رشته گرافیک که برای اولین بار به شیوه‌ای تازه و متفاوت برگزار خواهد شد از ابتدای مهرماه اعلام فراخوان کرده است. علاقمندان فرصت دارند تا تاریخ 23 آبان ماه 94 برای ثبت نام و ارسال آثار خود اقدام کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت Graphic.Fanavard.com  مراجعه کنید.

متن فراخوان گرافیک و تصویرسازی رقابت فن آورد:

فن‌آورد، بزرگ‌ترین مسابقات تخصصی مهارت‌سنجی کشور

فن‌آورد بزرگ‌ترین رقابت تخصصی بین حرفه‌ای‌هاست که دنبال اثبات توانمندی‌های خود هستند. فن‌آورد یک رقابت حساس، چالش‌برانگیز و از همه مهم‌تر واقعی است.

همه در فن‌آورد هستند

فن‌آورد یک رویداد کشوری است و شرکت‌کنندگان مختلفی نظیر دانشجویان دانشگاه‌های بزرگ، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی،  نمایندگان شرکت‌های معتبر ایران، دانشجویان مراکز آموزشی معتبر و غیره در آن شرکت می‌کنند که همه برای اثبات توانمندی‌های خود و کسب رتبه بهتر به رقابت خواهند پرداخت. شما نیز می‌توانید با شرکت در فن‌آورد علاوه بر شرکت در یک رقابت واقعی، رتبه تخصصی خود را نیز در این رقابت سراسری مشخص کنید.

چه کسانی فن‌آورد را برگزار می‌کنند؟‌

فن‌آورد توسط دبیرخانه مسابقات فن‌آورد به نام مجموعه میزان،  با همکاری انجمن نخبگان دانشگاه صنعتی شریف و معاونت پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف و نیز با حمایت بیش از 10 دانشگاه، پژوهشگاه و مؤسسه آموزشی معتبر کشوری برای دومین سال متوالی برگزار می‌شود.

رقابت فن آورد در رشته گرافیک چگونه است؟

فن‌آورد در رشته گرافیک با به‌کارگیری یک شیوه متفاوت و منحصربه فرد می کوشد طراحان و هنرمندانی که بیشترین مهارت، تناسب و بازدهی را در بازار کار دارند شناسایی و رتبه‌بندی کند؛ به همین منظور در این رقابت مسئله اصلی، «مجموعه مهارت‌های فنی، هنری، رفتاری و اجتماعی» طراح است نه صرفاً کیفیت محصول خروجی او. از طرف‌دیگر گرایش‌های رقابت در این رشته نیز با توجه به نیاز بازار کار در کشور انتخاب شده‌اند.

گرایش‌های رشته گرافیک

طراحی هویت بصری (هویت سازمانی Corporate Identity)

تبلیغات (طراحی آگهی چاپی)

طراحی سایت (UI&UX)

تصویر‌سازی

مرحله مقدماتی:

- هر شرکت‌کننده لازم است ابتدا در سایت فن‌آورد ثبت نام کرده و نسبت به انتخاب یکی از گرایش‌های چهار‌گانه رشته گرافیک اقدام کند.

- در این مرحله هر یک از شرکت‌کنندگان باید حداکثر 10 پروژه گرافیکی (نمونه کار) خود را ارسال کند.

نحوه امتیازدهی و انتخاب در مرحله مقدماتی:

در مرحله مقدماتی پروژه‌های ارسال شده تمام شرکت‌کنندگان بر اساس سه شاخص زیر امتیازدهی خواهند شد:

۱- تأیید کیفیت استاندارد پروژه

۲- هماهنگ بودن پروژه با گرایش انتخابی

۳- کیفیت ارائه و پرزنت

سپس در هر گرایش تعداد ۱۵ تا ۲۰ شرکت‌کننده که بیشترین امتیاز را کسب کرده‌اند، برای رقابت در مرحله اصلی انتخاب خواهند شد. در این مرحله برای همه شرکت‌کنندگان کارنامه صادر و ارسال خواهد شد.

مرحله حضوری:

- این مرحله به صورت حضوری طی سه روز در دانشگاه صنعتی شریف تهران برگزار می‌شود.

- نفرات برتر مرحله مقدماتی که بیشترین و بهترین آثار تأییدشده (و در نتیجه بیشترین امتیاز) را داشته باشند در این مرحله به صورت حضوری در گرایش انتخابی خود به رقابت می‌پردازند.

- این روش مسابقه برای اولین بار به این شکل برگزار می‌شود. در مرحله حضوری، شرکتکنندگان بر اساس سفارشهای واقعی با حضور سفارشدهنده و با راهنمایی و نظارت استاد راهنما در هر گرایش، به رقابت می‌پردازند.

- جزئیات سفارش و نحوه انجام کار قبل از مسابقه حضوری به صورت مختصر و در روز اول مسابقه به صورت کامل به اطلاع شرکت‌کنندگان خواهد رسید.

- نفرات برتر دعوت‌شده به این مرحله لازم است طی روزهای یکم تا سوم آذر ماه 1394 در محل دانشگاه شریف حضور داشته باشند. در صورت عدم حضور از نفرات دیگر جایگزین خواهد شد.

- لازم است شرکت‌کنندگان با خود لپ‌تاب و دیگر تجهیزات مورد نظر خود (مانند لوازم التحریر دلخواه، دوربین و..) را همراه داشته باشند.

- اسکان شرکت‌کنندگان دعوت‌شده از شهرستان‌ها در طول برگزاری مسابقه به عهده برگزارکننده رقابت است. 

- هزینه رفت و آمد به محل برگزاری مسابقه به عهده شرکت‌کننده است.

جوایز:

نفر اول هر گرایش:

۷ سکه تمام بهار آزادی گواهی معتبر احراز مهارت فرصت حضور در مسابقه تلویزیونی

نفر دوم هر گرایش:

۵ سکه تمام بهار آزادی گواهی معتبر احراز مهارت فرصت حضور در مسابقه تلویزیونی

نفر سوم هر گرایش:

۳ سکه تمام بهار آزادی گواهی معتبر احراز مهارت فرصت حضور در مسابقه تلویزیونی

- از میان نفرات برتر مجموع گرایش‌ها، 3 نفر اول که بیشترین امتیاز را کسب کرده باشند، علاوه بر جوایز اعلام‌شده، از تضمیننامه استخدام با حقوق ماهانه بین ۲ تا ۳ ملیون تومان نیز بهرهمند خواهند شد.

زمان بندی:

- مهلت ثبت نام و ارسال آثار: شنبه 23 آبان ۱۳۹۴

- اعلام نتایج مرحله مقدماتی و دعوت از نفرات برتر: هفته پایانی آبان ۱۳۹۴

- زمان و مکان برگزاری مرحله حضوری: یکم تا سوم آذر 1394 - دانشگاه صنعتی شریف

- اختتامیه و اعلام نفرات برتر: 4 آذر 1394- دانشگاه صنعتی شریف


برای ثبت نام، آگاهی از روش ارسال نمونه آثار و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید:

Graphic.Fanavard.com