حمید کشمیرشکن، سردبیر فصلنامه «هنر فردا» در مراسم رونمایی از این نشریه مهمترین دلیل انتشار این نشریه را خلاء موجود در این زمینه عنوان کرد وگفت: با توجه به وجود چنین خلائی در عرصه هنرهای تجسمی که به مباحث روز هنر جهان بپردازد، تصمیم به انتشار چنین نشریهای گرفتیم که بتواند علاوه بر ایران در عرصه بینالمللی نیز ایفاء نقش کند.
وی اورژینال بودن همه مطالب این نشریه، دو زبانه بودن و مخاطبان متفاوت در داخل و خارج از کشور را از دیگر ویژگیهای این نشریه برشمرد.
کشمیرشکن به نقش آموزشی مطالب این نشریه اشاره کرد وگفت: در مجلات آکادمیک تنها به مباحث نظری پرداخته میشود و ما فکر کردیم در کنار کار عملی این مجله باید نقش آموزشی نیز داشته باشد و سعی داریم مباحث نظری را به عرصه عملی پیوند بزنیم.
کشمیرشکن همچنین مهمترین ویژگی این نشریه را معرفی هنرمندان و تجزیه و تحلیل هنر معاصر ایران و منطقه عنوان کرد و گفت: گشودن افقهای جدید در راستای درک بهتر هنر معاصر، ایجاد بستری برای مکالمه میان اندیشمندان هنرهای تجسمی با سایر هنرهای معاصر و تشویق به بحث و گفت وگو از جمله اهداف ما در انتشار این نشریه است و در هر شماره به رویدادهای هنری ایران وجهان و معرفی هنرمندان برجسته و بحث اقتصاد هنر خواهیم پرداخت.
سردبیر فصلنامه هنر فردا همچنین گفت: هنر فردا در هر شماره به یک موضوع اختصاص مییابد و تم کلی آن هم مبتنی بر اندیشه و فرهنگ و هنر معاصر است.
کشمیرشکن در پایان سخنانش از همکاری علیرضا سمیعآذر، حمید سوری، محمدباقر ضیایی،بهنام کامرانی و هلیا دارابی، شهناز زهتاب و نشر نظر در انتشار این نشریه قدردانی کرد.
به گزارش فارس، فصلنامه تخصصی «هنر فردا» که به صورت دو زبانه فارسی و انگلیسی منتشر میشود، حمید کشمیر شکن به عنوان سردبیر، آیدین آغداشلو، عضو شورای مشورتی مجله و علیرضا سمیعآذر به عنوان عضو شورای نویسندگان این مجله حضور دارند.
در این شماره نویسندگان و صاحب نظران مجرب ایرانی و خارجی مقالات و یادداشتهای متنوعی به رشته تحریر درآورده اند: ادواردلوسی اسمیت، آیدین آغداشلو، رویین پاکباز، حمید سوری، علیرضا سمیع آذر، داریوش شایگان، بهنام کامرانی، نصرتالله مسلمیان، کاترین میه و ...از جمله نویسندگان این مجله هستند.
هنر فردا در هر شماره موضوعی را به بحث و بررسی خواهد گذاشت، «معاصر بودن در هنر: ویژگیها و مصداقها» عنوان موضوعی شماره نخست «هنر فردا» است که مقالات، یادداشتها و گفت و گوهای تحلیلی مفصلی را در این شماره به خود اختصاص داده است.
در این فصلنامه تخصصی هنرهای تجسمی در هر شماره درباره یک هنرمند صاحب سبک و تثبیت شده پروندهای انتشار مییابد که در شماره نخست آن پرونده هنری «مسعود عربشاهی» و آثارش مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش، میزگرد دیگر بخش ثابت این مجله است که در این شماره با حضور عبدالرحیم شریف (هنرمند بحرینی)، نصرت الله مسلمیان و حمید سوری برپا شده و «معاصربودن هنر» موضوع آن است.
اقتصاد هنر و واکاوی جریان بازار هنر در هر شماره این مجله صاحب جایگاه خاصی است که در این شماره بازار هنر و روند قیمت آثار سهراب سپهری و فرامرز پیلارام مورد تحلیل قرار گرفته است.
معرفی هنرمندان جوان، گزارشهای متعدد بلند و کوتاه درباره رویدادهای فاخر هنر ایران و جهان و معرفی و نقد کتاب از دیگر فصول این فصلنامه است.
در مراسم رونمایی از این فصلنامه، عباس کیارستمی، سیدمحمد بهشتی، علیرضا سمیعآذر، آیدین آغداشلو، قباد شیوا، جلال شباهنگی، ایرج اسکندری،کوروش شیشهگران، حمید سوری و جمع کثیری از دیگر هنرمندان مطرح عرصه هنرهای تجسمی کشور حضور داشتند.
(به نقل از فارس)