گرافیک نت؛ به گزارش دبیرخانه جشنواره، حسین محمدی وحیدی، دبیر جشنواره ملی طراحی پوستر دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این مطلب افزود: شرکتکنندگان میتوانند حداکثر تا ساعت ۲۴ ، سه شنبه بیست و هشتم بهمن ماه نسبت به ارسال آثار پوستر از طریق پست الکترونیکی Daneshgah.poster@gmail.com جشنواره اقدام کنند.
وی در خصوص آثار ارسال شده گفت: کلی گویی عنصر مشترک آثار رسیده است و طراحان عزیز کمتر به جزعیات و زوایای منحصر به فرد برای رسیدن به مفهوم در پوستر های خود توجه کرده اند .
محمدی ضمن انتشار متنی در توضیح فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی، از هنرمندان خواست تا در فرصت باقی مانده آثارشان را با یاری گرفتن از این متن طراحی کنند.
دبیر جشنواره در ادامه به تشریح شرایط و ضوابط حضور در این جشنواره پرداخت و افزود: شرکت برای عموم هنرمندان و علاقهمندان آزاد بوده و تکنیک خلق آثار و همینطور تعداد اثر محدودیتی ندارد.
محمدی وحیدی همچنین افزود: در کنار نمایش پوسترهای برگزیده مسابقه، بخش دیگری نیز خواهیم داشت که به نمایش آثار ورکشاپ اختصاص خواهد یافت.
وی درباره ورکشاپ پوستر اظهار کرد: ورکشاپ طراحی پوستر دانشگاه آزاد به مدت ۳ روز با سرپرستی محمد اردلانی برگزار خواهد شد که شرایط حضور در این کارگاه به زودی منتشر خواهد شد.
جشنواره ملی طراحی پوستر دانشگاه آزاد اسلامی با تکیه بر موضوع دانشگاه آزاد اسلامی، آموزش، کار و فرهنگ، از دی ماه آغاز به کار کرده، و انتخاب آثار نمایشگاه و تعیین برندگان جوایز تا 27 میلیون ریالی این جشنواره در هفته اول اسفند ماه با داوری اساتید قباد شیوا، کیانوش غریب پور و محمد اردلانی برگزار خواهد شد.
متن پیشنهادی دانشگاه آزاد اسلامی برای استفاده در پوستر:
- دکتر میرزاده : تغییر نگاه امنیتی به نگاه فرهنگی زمینه ساز افزایش اقبال مردمی به دانشگاه آزاد اسلامی
- فرهنگ گنجینه ای از دستاوردهای مادی و غیر مادی بشری است که با رویکردها، نگرش ها و هنجارهای یک جامعه در طول تاریخ ایجاد می شود؛ که تمامی این موارد رفتار مردم را تعیین می کند.
- هیچ توسعه ای بدون توسعه فرهنگی مقدور نیست،: بنا بر فرموده های رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان بر مقوله فرهنگ، اصلاح ناهنجاری های اجتماعی و اصلاح درونی انسان، با توسعه فرهنگی و انگیزه مندی و تزریق روحیه نشاط در جامعه امکان پذیر خواهد بود.
- با توسعه فرهنگی در جامعه شاهد جایگزینی صداقت و درستی در مقابل ریا، عدل و انصاف به جای ظلم و ستم و محبت به جای کینه و دشمنی خواهیم بود.
- تاکید بر مقوله فرهنگ در جریان نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب در سالی که سال اقتصاد و فرهنگ از سوی رهبر معظم انقلاب نامگذاری شده است خوشبختانه شاهد رشد و توسعه چشمگیر در دو حوزه اقتصاد و فرهنگ در دانشگاه آزاد اسلامی هستیم .
- دکتر میرزاده: توسعه فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی که زمینه ساز اقبال مردمی به این دانشگاه شده است به طور حتم توسعه علمی این دانشگاه را در سال های آینده به همراه خواهد داشت.
- مدال از کل 57 مدال تیم های ایرانی در بازی های اینچوان متعلق به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.
- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: اگر ایران اسلامی به دنبال احیا و تحقق تمدن علمی و اسلامی خود است، دانشگاه آزاد اسلامی پرچم دار این حرکت عظیم خواهد بود.
- بیش از 60 هزار نفر استاد و مدرس تمام وقت و نیمه وقت در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول خدمت هستند
- حضرت آیت الله وحید خراسانی: دانشگاه آزاد اسلامی مکانی برای توسعه علم، فرهنگ و آزاد اندیشی و حریت بر مبنای اصول اسلامی است.
- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: بیش از 50 درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی کشور از دانشگاه آزاد اسلامی مدرک خود را دریافت کردند و نقش این دانشگاه در قرار گرفتن ایران در پوسته اول و دوم برخی از علوم جهان انکار ناپذیر است.
- دانشگاه آزاد اسلامی با انتشار بیش از 51 هزار مقاله علمی نقش غیر قابل انکاری در توسعه علمی کشور دارد .
- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: پیشرفت همه جانبه جامعه مکمل پیشرفت و توسعه فرهنگی است.
- توسعه فرهنگی مقدمه و پیش شرط توسعه علمی است.
- دکتر میرزاده: ماموریت انسان آباد کردن زمین است و با آبادانی، رشد و توسعه زمین است که توسعه فرهنگی میسر می شود.
- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: کار فرهنگی را نباید به چاپ و انتشار کتاب یا برگزاری مراسم فرهنگی خلاصه کنیم زیرا کار فرهنگی می تواند در حفظ ژن های باهوش کشور و جلوگیری از مهاجرت این افراد به کشورهای دیگر باشد.
- دکتر میرزاده: دانشگاه آزاد اسلامی برنامه های خود را برای توسعه شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد و پارک های علم و فن آوری ترسیم کرده است.
- دانشگاه آزاد اسلامی هم اکنون 55 مرکز رشد با 420 شرکت دانش بنیان دارد.
- دکتر میرزاده: تنها راه بی اثر کردن تحریم ها حرکت در مسیر اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی است و دانشگاه آزاد اسلامی نیز بنا دارد تا پایان سال 96، تعداد شرکت های دانش بنیان خود را به 800 شرکت و مراکز رشد خود را به 150 مرکز و پارک های علم و فن آوری را به 33 پارک افزایش دهد.
- دکتر میرزاده: تمامی فعالیت های اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در چارچوب توسعه فرهنگی انجام می شود زیرا این مهم بدون وضعیت خوب اقتصادی میسر نخواهد شد و توسعه اقتصادی نیز با توسعه اقتصاد دانش بنیان درون زا و برون نگر محقق خواهد شد.
- دانشگاهها زیربنای اقتصاد دانشبنیان هستند.
- آیت الله هاشمی رفسنجانی: اقداماتی که از اقیانوس مردم تغذیه می شود، با اصالت و با دوام است.
- دانشگاه آزاد اسلامی با گسترانیدن واحدهایش در سراسر ایران ، نقش مهمی در توسعه آموزش،ارتقای فرهنگ عمومی،هویت یافتن برخی نقاط در قالب نقاط شهری و حتی شهرهای دانشگاهی،تولید نیروی انسانی تحصیلکرده که می تواند در توسعه همه جانبه نقش ایفا کند و تغییر فرهنگ سیاسی از مسیر ارتقای سطح تحصیلات داشته است.
- آموزش دانشگاهی در بسیاری موارد بیش از آنکه دانش و مهارت های لازم برای کار در مشاغل را به دانشجویان بیاموزد،ذکاوت،خلاقیت و توانایی های عمومی آنها را تقویت می کند.
- توسعه تحصیلات تکمیلی حرکتی در جهت خودکفایی علمی و خیزشی برای ارتقای جایگاه ایران در سطح منطقه ای و جهانی است.
- تمرکززدایی در راستای کیفی سازی.
- استفاده از مدیریت شورایی و خرد جمعی برای اداره دانشگاه.
- اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق اقتصاد دانش بنیان.
- اختصاص سرانه ورزشی به هر دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی.
- توجه به نماز و امور دینی در میان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بیشتر است.
- تشکیل رشته هایی با شرایط ویژه زنان خانه دار.
- یک میلیون و هشتصد و شصت و سه هزار فرزند دانشگاه آزاد اسلامی.
- تسهیلات به زوج های دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی.
- همکاری علمی ،آموزشی و تحقیقتی و ایجاد ارتباط با دانشمندان جهان به ویژه نخبگان ایرانی مقیم خارج از کشور.
- دانشگاه آزاد اسلامی،بزرگترین دانشگاه حضوری جهان در آسیا،اروپا و آفریقا.
- فعالیت 500 کانون قرآنی در سراسر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی زیر نظر پژوهشکده قرآن و عترت.
- دانشگاه آزاد اسلامی پلی برای رشد ورزش ایران است.
- ترویج فرهنگ کارآفرینی مبتنی بر فن آوری.
- برگزاری کارگاههای آموزشی در زمینه ترویج کارآفرینی.
- بازتولید الگوی زندگی اسلامی و ایرانی با نظر به دو عنصر زمان و مکان.
- تدوین اخلاق حرفه ای در همه زیرشاخه ها اعم از اخلاق تربیتی،اخلاق پژوهشی و اخلاق پزشکی.