گرافیک نت؛ آخرین نوشته وبلاگی صابر، "زندگی با سرطان"، واقعیت پشت تلاشهای خلاقانهاش را آشکار میکند. مبارزه او با این بیماری، منجر به توقف کارش نشد و او فونتهای خود را مرتبا بهروزرسانی میکرد. این تعهد ناگسستنی در کنار دشواریهای مبارزه با سرطان نه تنها معرف شخصیت اوست، بلکه جایگاه و تعهدش را به دنیای فناوری و نوشتار دیجیتال فارسی نشان میدهد.
گوگل فونت کتابخانهای حاوی فونتهای رایگان و منبعباز است که توسط گوگل توسعه یافته است. بیش از هزار فونت طراحیشده به دست طراحانی از سراسر جهان در این کتابخانه در دسترس است. کاربران برای استفاده از این فونتها که با اپلیکیشنهای گوشیها و کامپیوترها سازگارند، نیازی به دانلود و نصب ندارند. در عین حال پروژههای تجاری و غیرتجاری اجازه دارند از آنها برای طراحی وبسایت، برنامه، محصولات تبلیغاتی و موارد مشابه، به رایگان استفاده کنند.
او متولد بندرعباس و بزرگشده شیراز، فقط محصول محیط فرهنگی پیرامون خود نبود، بلکه خود تلاش کرد تا در شکلدهی آن نقش داشته باشد. برای همین بود که از یک برنامهنویس، تبدیل به یک چهره قابل احترام در جامعه متنباز شد.
اگر از خوانندگان قدیمی متون فارسی در اینترنت باشید، یا با وبلاگهایی که دو دهه قبل محتوای فارسی را در اینترنت دگرگون کردند، آشنا باشید، میدانید که فونتهای مورد استفاده در سایتها و وبلاگها، به ویژه در نوشتههای طولانی تا چه اندازه دشوار و آزاردهنده بودند. همین مساله باعث شد تا او به فکر طراحی فونتهای متناسب با فضای دیجیتال بیفتد. مشهورترین اثر اصلی او، فونت (قلم) وزیرمتن، که بعدها در نسخه فارسی برنامه پیامرسان تلگرام استفاده شده، نمایانگر تعهد او بود به بهبود خوانایی و جذابیت خط فارسی در بسترهای دیجیتال.
یادش گرامی باد