گرافیک نت ؛ این مراسم دهم اسفند ماه، همزمان با اختتامیه جشنواره ملی شعر دانشجویی ایران من، در محل دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب و با حضور مسئولین، اساتید و هنرمندان و با معرفی و تقدیر از برگزیدگان برگزار شد.
در این برنامه پیام آیت الله هاشمی رفسنجانی به جشنواره پوستر دانشگاه آزاد و جشنواره شعر دانشجویی توسط فرزند ایشان جناب آقای یاسر رفسنجانی بدین شرح قرائت شد: "برگزاری همزمان دو جشنواره شعر دانشجویی ایران من و طراحی پوستر دانشگاه آزاد اسلامی- آموزش، کار و فرهنگ، در یک واحد دانشگاهی، تلفیق ابعاد مختلف فرهنگ و هنر و تعمیق جایگاه آن‌ها در آموزش، کار و فرهنگ است که نیاز ضروری امروز جامعه ماست. انتقال مفاهیم و بیان بخشی از دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان گسترده‌ترین اقدام فرهنگی- دانشگاهی نظام اسلامی، هم جوانان را برای بهره‌برداری از جلوه‌های هنری تشویق می‌کند و هم ضمن اطلاع‌رسانی به جامعه، ‌نهیب بیداری بر مسئولان است که در جهت استفاده درست از سرمایه‌های ملی برنامه ‌یزی‌های به‌روز و مناسب‌تری کنند.
برگزاری شعر دانشجویی، آن هم با عنوان (ایران من)، کشف، شناسایی و شناساندن استعدادهای جوانان دانشجو در عرصه شعر و ادبیات غنی فارسی است تا روند فرهنگ غنی شعر ایرانیان همچنان تداوم داشته باشد؛ مخصوصا از ادیبان جوانی که در قالب‌های سنتی، نیمایی و شعر آزاد و حتی موج نو، حرف‌های جامعه را با زبان شیرین شعر بیان می‌نمایند.
با تشکر از دست اندرکاران برگزاری هر دو جشنواره و حسن سلیقه برای تلفیق آن‌ها، امیدوارم دانشجویان عزیز مقوله‌های فرهنگ از ظواهر عام بگذرند و به مواد خاص بپردازند.
از شاعران، هنرمندان‌، طراحان و جوانان دانشجو نیز تشکر می‌نمایم که در کنار درس به عنوان اصیل‌ترین برنامه دوران دانشجویی، از مقوله فرهنگی و اجتماعی نیز غافل نمی‌شوند و سعی می‌کنند روحیه فرهنگی، ادبی و شعر دوستی قوم ایرانی را در روح دانشگاه آزاد اسلامی بدمند و نگذارند مشکلات اقتصادی و سیاسی، هنر ایرانی را تحت‌الشعاع قرار دهند، هر جند ادبا و شعرای ایرانی نشان دادند که در انتقادات سازنده نیز خالق آثار جاودانی شده‌اند و خواهند شد.
اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام"
همچنین در این مراسم خلاصه ای از بیانیه هیئت داوران جشنواره پوستر توسط جناب آقای محمد اردلانی قرائت شد که متن کامل آن بدین شرح است:
"در ضرورت شکل گیری و برگزاری چنین جشنواره هایی، همین بس که رشته های هنری دانشگاه ها، بدون یافتن عرصه و میدانی برای عملی کردن داده های تئوری، به کمال و شکوفایی نمی رسد. بخشی از جذبه و پویایی آکادمیک گرافیک، در تجلی عینی و ملموس درس های ممتد و مطالعات پیوسته ای است، که همواره نوید اتفاق شورانگیز سفارش و به سبب آن مواجهه ی اثر هنرمندان طراح گرافیک و مخاطب را به دانشجویان داده اند.
رشته طراحی گرافیک و مدیوم پوستر با فراهم ساختن این زمینه‌ی عملی، باید در پی شکوفاسازی انگیزه ها و توانایی های خفته دانشجویان باشد و فراهم شدن این عرصه عملی، اولا توجه مسولین در اطلاع رسانی و زمینه سازی فکری را می طلبد و سپس پیگیری  بازخورد خردمندانه از فعالان عرصه گرافیک را. کما اینکه در همین جشنواره، با وجود برنامه ریزی نسبتا مناسب، بهره گیری از هیئت داوران معتبر و اختصاص حداقل های مورد نیاز برای جوایز شاهد سطح کیفی مورد نظر و قابل تامل نبودیم.
بنا بر این با توجه به نزدیک بودن سطح کیفی آثار راه یافته به نمایشگاه و بالاخص آثار راه یافته به مرحله ی آخر داوری، هیئت داوران از اعطای رتبه خود داری نموده و آثار آقایان محسن جعفری، ایمان میرزایی و فرشید عیسی پور را به عنوان برگزیده اعلام می کند و جایزه ی نقدی سه نفر اول، دوم و سوم را به طور مساوی و بدون رتبه بندی به این عزیزان تقدیم می کند.
هیات داوران با توجه به آثار رسیده تذکر می‌دهد که تداوم و انسجام چنین رویداد هایی، مستلزم اهتمام جدی و ویژه مسولین دانشگاه به آن است. کلیت آثار رسیده و هنرمندان شرکت نکرده در این جشنواره نشان دهنده ی عدم برقراری ارتباط جدی طراحان با  موضوع یا عدم وضوح در اصل عنوان به مسابقه گذاشته شده است. هیئت داوران بر این نظر است که اعلام فراخوان بر اساس سفارش واقعی (نیاز واقعی دانشگاه آزاد اسلامی جهت انتشار یک یا چند پوستر) می توانست به ایجاد ارتباط بهتر هنرمندان با موضوع فراخوان کمک کنید.
با احترام
ایرج میرزا علیخانی، کیانوش غریب پور و محمد اردلانی"
در پایان این مراسم از برگزیدگان این جشنواره پوستر با تندیس، لوح افتخار و جایزه ی نقدی هر یک چهارده میلیون ریال تغدیر به عمل آمد.
 
گفتنی است این جشنواره که آبان ماه امسال با دبیری حسین محمدی وحیدی آغاز به کار کرده در مجموع بخش مسابقه و ورکشاپ، میزبان 362 اثر از هنرمندان طراح گرافیک بود.